• Cosul este gol!

Livrare si Retur

Cum se face livrarea?

Livrarea se face pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Durata estimata pentru livrarea coletului este intre 24 si 48h, in zilele lucratoare.

Este posibil ca in unele cazuri durata de expediere prin curier rapid sa depaseasca 24 (dar nu mai mult de 48) de ore.

Costurile de livrare pentru serviciile de curierat rapid sunt:


EXPEDITII IN TARA:  35 lei  T.V.A inclus

EXPEDITII IN BUCURESTI:  25 lei  T.V.A inclusReturnarea produselor si dreptul de retragere

Ciocolaterie.ro ofera garantia legala de conformitate: Theobroma SRL se angajeaza sa restituie pretul platit de client sau sa inlocuiasca produsul, fara costuri suplimentare, in cazul in care acesta nu corespunde informatiilor de pe site si/sau de pe eticheta produsului.

Returnarea contravalorii produselor returnate se realizeaza dupa indeplinirea tuturor procedurilor legale: conform OUG 34/2014, aveti dreptul sa renuntati la cumparare, fara penalitati, in termen de 10 zile de la primirea produsului.

Pentru a returna unul sau mai multe produse comandate, se trimite mai intai un email la sales@ciocolaterie.ro prin care Theobroma SRL este notificata in termenii legali de dorinta dumneavoastra de retur si oferiti informatii despre motivul returnarii si cum se va putea inapoia contravaloarea produselor comandate. Ulterior trimiteti produsele in ambalajul original folosind serviciile FanCourier. Se accepta returul doar pentru produsele care nu au fost desigilate. Contravaloarea produselor va fi returnata in 14 zile calendaristice de la primirea notificarii, insa Theobroma SRL poate amana plata pana la confirmarea expedierii coletului retur prin folosirea aceluiasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, sau pana la primirea acestuia, luandu-se in considerare data cea mai apropiata. Plata transportului produsului returnat va fi suportata de catre client.

Aceste conditii sunt valabile doar pentru persoanele fizice, clienti ai magazinului nostru. Legislatia in domeniu nu ofera aceste conditii si persoanelor juridice.